Dag 1: 5027

Ik ben begonnen met een kwartiertje typen voor ik naar bed ging. Ik kon het toch niet laten. Misschien dat ik volgend jaar een keer met de midnight wordwar kan meedoen?
Mijn score voor vannacht is alvast: 418 woorden. In 20 minuten, want ik was vergeten om de tijd in de gaten te houden.
Geen slechte score voor een begin vind ik.

Toen ik vanmorgen wakker werd zag ik op de Nano-site de badge voor 5000 woorden. Dit is blijkbaar iets nieuws dit jaar. Ik vatte direct het plan op om die 5000 te gaan halen vandaag. Toegegeven, een ambitieus plan.
Zeker aangezien ik ook nog een blog over de Leiden kickoff wilde schrijven.
Na een aantal minuten liep ik vast. Hoe reageert iemand in zo’n situatie? Ik kon het me niet goed bedenken. Ik ben uiteindelijk er een beetje snel overheen gegaan met de aantekening dat ik me daar nog druk om moest gaan maken.
Voor de lunch stond de teller op 1108, dus het ging wel lekker uiteindelijk. Maar met mijn 5000 doel moest ik nog een hoop doen.

En na de lunch kwam ik in een ‘slump’ terecht waar ik mezelf uit moest trekken. Dat is zo’n deel van je dag dat je je realiseert dat je al twee uur niets doet en je moeite hebt om jezelf weer aan het werk te zetten.
Toen ik er weer voor ging zitten kwam ik snel bij de 2361 uit. Toen was het weer tijd voor een pauze.

Des avonds heb ik nog een grote sprint getrokken. Om tien uur stond ik op de 3488. Om 10 uur heb ik mijn eerste wordwar van dit jaar gedaan. Van 10 tot kwart over 10, een kwartier. De score: 431 – wat me op een totaal bracht van: 3921
Eerder op die dag heb ik heel erg getwijfeld of ik de 5K zou halen vandaag, maar met iets meer dan 1000 te gaan, dacht ik eindelijk dat het me wel zou lukken. Ook al was het toen al half 11.
En ja hoor, om 10 voor half 12 ging ik door de 5000 door en ik eindig dag 1 met 5027 woorden.

Zoals ik eerder al beloofd had ging ik wat zeggen over dingen die ik voor nano (en schrijfaangelegenheden) nodig heb. Vandaag heb ik het plotblik.
Het idee voor het knutselwerkje van de NL kickoff dit jaar sprak me heel erg aan. Een doosje of blikje waar jij of anderen plotideeën in kon doen voor moeilijke tijden.
Ik vond de bekertjes op de kickoff zelf wat te klein en ik had een excuus nodig om een blik te kopen bij de flying tiger. Dus heb ik een mooi plotblik 🙂

Nu ga ik naar bed, morgen is weer een nieuwe dag en ik vraag me af of ik de 5000 weer opnieuw haal. Het is een mooie buffer, maar ik moet wel energie houden voor als maandag het studeerwerk weer begint…
Goedenacht iedereen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.