dag 1: 691

Weet je wat een goed idee is? Nanowrimo beginnen met een hoornvliesbeschadiging. Dit klinkt eng, maar is voornamelijk heel erg irritant en een tikkeltje pijnlijk. De beschadiging zou eind dit weekend hersteld moeten zijn.
Tot die tijd is het een verstandig dat ik het oog afdek zodat ik het rust geef en er niets in kan komen. Dit is irritanter dan de pijn. Mijn hoofd schijnt niet door te hebben dat het oog gewoon ‘uit’ kan en geeft constant een signaal door vanuit het oog, wat eigenlijk een soort waas over mijn beeld veroorzaakt. Mijn andere oog wil ook dichtvallen en typen wordt wat lastiger. Op een gegeven moment was ik het zat en ben ik maar weer met twee ogen verder gegaan. De pijn was zo goed als over.

Hoe dan ook, vorig jaar heb ik dagelijks verslag gedaan van mijn wordcount en ervaringen. Dit jaar wil ik dat ook doen, ik zie wel waar het uitkomt. Mijn stage en scriptie hebben echter prioriteit.

Dat maakt het zeker rot dat ik, door mijn oog, een nogal lousy start maakte vanmorgen en ik om half 10 des avonds nog geen 300 woorden heb getypt. Ik typ wel snel, maar om in een halfuur nog ff meer dan 1400 woorden te typen… En op tijd naar bed is voor mij ook een prioteit. Dus ja, ik loop achter. So be it.
Morgen een nieuwe dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.