dag 11: 21720

Ik vind het moeilijk om te beoordelen of hell week me nou wel of niet dwars zit. Het ene moment zeg ik van niet, het andere van wel.
Misschien is dat mijn vorm van hell week wel… Aan en uit en aan en uit en aan….
Ik denk dat ik mijn studie de schuld maar geef. Vandaag is de deadline voor een huiswerkset, dus dat heeft me gisteren ook best veel tijd gekost. Het kost me daarmee ook wat moeite om aan de slag te gaan met wat dan ook. Als ik voor nanowrimo typ, dan voel ik me schuldig omdat ik niet aan het werk ga, en als ik aan het werk ga… tja, dan haak ik sowieso af… dan maar afgeleid raken.
Het is geen effectieve methode, dat geef ik toe. Maar wat doe je eraan?
Ok, er is best wat aan te doen, maar dat is genoeg stof voor een post opzich. Misschien zelfs wel iets meer dan een post… Hmm…

Terug naar de Nano. De deadline van de opdracht was om twee uur vandaag. Dat betekende dat ik daarna tijd had om woordjes te typen. Tijd, maar weinig zin. In twee uur heb ik zo’n 800 woorden getypt.
Des avonds ging beter, maar na de 1700 ben ik ermee opgehouden. Ik heb voor mezelf besloten dat mijn slaapritme weer even wat aandacht behoeft. Anders kom ik niet door november heen. Mijn achterstand van gisteren inhalen kan een andere keer weer.
Ik zal morgen eens hard gaan nadenken of hell week me nou wel of niet overslaat dit jaar, en ook waarom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.