dag 4: 10.293

De dag waarvan ik had aangekondigd dat ik ‘s ochtends veel moest doen is niet de dag dat je pas om half 9 uit je bed moet komen. *zucht*
Mijn planning die ik ‘s ochtends had gemaakt was na een uur al stuk en na 2 uur ging het nergens meer over. Je hebt soms van die dagen.
Dus daar gaat mijn planning het raam uit. Tijd om gewoon prioriteiten te stellen. Eerst die 1700 woorden eruit gooien en dan aan mijn scriptie werken.

Uiteindelijk er maar ca. 700 woorden uitgegooid voordat ik naar college moest. Het was opeens half één.
Tussen college en EHBO in nog wel wat gedaan. Ik dacht dat ik het gehaald had, maar ik haalde 700 en 1000 door elkaar… Ik moest er dus na EHBO nog even 300 doen.
En nu mag ik weer even een minidansje doen – Ik ben de 10K gepasseerd!

Mijn hulpje van vandaag is mijn mini notebook, afgelopen maand voor mijn verjaardag gekregen. Deze zit tegenwoordig in de binnenzak van mijn jas en gaat dus overal mee naar toe. Als je goed kijkt naar de foto van mijn plotblik zul je zien dat daar al een briefje inzit van dit boekje. Hij is me dus al een keer van pas gekomen.
Ik had het vanavond helaas niet nodig gehad, maar het had zomaar gekund dat je inspiratie krijgt terwijl je te horen krijgt hoe je allerlei enge wonden moet behandelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.