dag 5: 12021

Het is nog geen tijd om de twijfel toe te laten slaan.
Hell week is pas over 3 dagen. Dan mag ik aan mezelf gaan twijfelen en in een existentiële crisis geraken. Nu nog even niet.

Dus vandaag ben ik met goede moed begonnen. Om half 11 ‘s ochtends omdat ik mijn bed niet uit kon komen. Ik heb er dan ook 300 woorden uitgegooid voordat de studie mijn aandacht opeiste.
En toen had ik andere verplichtingen.
Ik heb morgen een afspraak met mijn scriptiebegeleider en dan moet ik wel iets hebben om te laten zien. Verder moet ik dinsdag een huiswerkset afkrijgen waar ik nog super veel aan moet doen. Ook moest ik naar de stad om een nieuw dekbed te kopen. En nieuwe paperclips, want een mens heeft nooit genoeg paperclips.

Ik heb nog een beetje getypt voordat ik weg moest des avonds, maar het meeste heb ik op de write-in gedaan.
Write-ins zijn helemaal geweldig, als is dat uiteraard afhankelijk van wie jij bent en wie de andere mensen zijn. Ik denk dat ik het met mijn groep wel goed getroffen heb. (Zie ook mijn post over de Leiden Kickoff.)

Kleintje

Dit brengt me dan op mijn hulpje van vandaag: Kleintje, mijn steun en toeverlaat. Als haar internet het tenminste doet. Die is wat buggie de laatste tijd. Pas op, Kleintje, anders moet ik onderdelen gaan vervangen en dat wil je vast niet. Dus gedraag je! (En nu hopen dat ze luistert.)
*Kuch* Oja… Hoe helpt Kleintje mij? Kleintje is een 12inch minilaptop en helpt mij woorden te typen als ik het bakbeest naast mijn bureau niet beschikbaar heb – want die neemt niet zo makkelijk mee. Als ik naar write-in ga, dan gaat Kleintje mee om op te typen. Als ik vrijdag naar mijn moeder ga dan gaat Kleintje mee zodat ik het weekend door kan blijven typen. Ik heb gisteren zelfs overwogen om ‘r mee naar college te nemen, maar dat ging me iets te ver.

Op de write in kon ik lekker doortypen en rond een uur of 10 dacht ik de 1700 te hebben gehaald. Toen ik dat thuis naging bleek dat toch niet het geval te zijn… (serieus, hoe?) en had ik een lager aantal geschreven woorden. Vreemdsoortig.
Gelukkig was het maar een woord of 50, wat ik snel erbij had. Toevallig kwam ik precies op een palindroom getal uit, wat beide kanten op hetzelfde getal is. Vrienden van mij doen daar hun best voor, maar dat vind ik teveel moeite. Dat het toevallig gebeurd vind ik toch wel een beetje leuk.

Tijd voor bed, morgen moet ik weer vroeg op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.