Kickoff Leiden

Na de kickoff in Utrecht had ik nog een kickoff in Leiden voor onze plaatselijke regio.

Twee jaar geleden, nano 2012, maakte ik kennis met de Leidsche write-in groep. Het was mijn tweede nano en in 2010 (mijn 1e dus) was ik alleen naar de write ins in Utrecht geweest. Ik had niet echt tijd om vaak naar Utrecht te gaan dus ik was blij dat er in Leiden een groep was. Het had wel een rare constructie waarbij je iemand moest sms-en voordat je naar binnen kon, maar dat durfde ik wel aan.
Ik ben nooit meer weggekomen.
Na Nano bleek dat de groep gewoon doorging met schrijven elke woensdag,  Ik was dat jaar nog bezig met een (ondertussen lang vergeten) webcomic, maar dat kon ook gewoon. Dus ik kwam zo af en toe langs. Dat was mooi, want ik had niet echt een laptop meer om mee te typen.
Het jaar erop was Nano weer en had ik een nieuwe laptop. Het jaar erop kon ik dus ook blijven schrijven. Dat heb ik ook gedaan.
Ik denk dat ik veilig kan zeggen dat deze groep de reden is dat ik ondertussen 3 keer een verhaal heb afgemaakt en heb ingezonden voor een wedstrijd.

Gisteren, op de vooravond van NaNoWriMo hebben we met de vaste groep, de groep die door het jaar heen blijft komen, een etentje gehad en dat was super gezellig. Iemand anders heeft bovenstaande foto gemaakt, ik zit links en ben eigenaar van de 2e en 3e hand van onderen.

Na het etentje hadden we de kickoff Leiden. Ook dat was super gezellig en ik heb zelfs nieuwe mensen leren kennen.  Ik heb hier en daar nog een beetje geplot, maar voornamelijk heb ik gewoon een hele hoop gekletst.

Ik heb er zin in dit jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.