Introductie

Een nieuw blog.
Ik heb dit eerder getypt, in een eerder blog. Maar de andere blogs waren toch niet helemaal wat ik zocht. Het zijn blogs op sites over schrijven en lezen – voornamelijk lezen. Ik weet niet waarom, maar het spreekt me niet zo erg aan om daar te gaan bloggen. Het is iets te weinig mijn eigen site, ofzo…
Ik maak nog wekelijkse posts op Hebban.nl – een nederlandse site voor lezers en schrijvers Linky
Eén van de dingen die ik anders ga doen met deze blog is dat ik dagelijks iets ga posten. Dat is waarschijnlijk in het begin een beetje onwennig, maar ik heb er vertrouwen in dat ik er meer ervaring en meer handigheid in ga krijgen.

Laat ik deze eerste post aangrijpen om wat over mijzelf te vertellen:
Als kind was ik altijd bezig om verhalen te verzinnen. Toen gingen ze nog over mijzelf die in een één of andere magische wereld terecht kwam. Om eerlijk te zijn heb ik geen idee meer wat het precies was. Ik was een prinses en had een paard wat heel snel kon en heel hoog kon springen – dat is het enige dat ik me kan herinneren.
Het was een begin. Toen ik eenmaal goed kon schrijven begon ik verhalen op te schrijven, en met de komst van de computer in ons gezin (Ik voel me opeens heel oud) begon ik dingen te typen. Het grootste deel daarvan is ergens verdwenen in de krochten van één of andere usb-stick en het was ontzettend slecht.
Maar het was een begin.

Nu begint het eindelijk serieus te worden. Ik heb vorig jaar een verhaal voor Fantastels ingestuurd en heb daarmee ongeveer een derde van de deelnemers achter me gelaten (een mooi begin). Ik heb eerder dit jaar een verhaal ingestuurd voor de Paul Harland Prijs en ga binnen twee weken een nieuw fantastels verhaal insturen. (Wacht, twee…2 weken? Ik moet opschieten). Ik denk dat je kunt zeggen dat ik nu serieus bezig ben met schrijven.
Ik ben ook met langere projecten bezig, waar ik waarschijnlijk hier en daar iets over kan zeggen. Nanowrimo is over iets meer dan die twee weken en ik heb er zin in! Ik ben nog druk aan het plotten daarvoor!

Het is ondertussen al laat, dus ik ga het hierbij laten, maar ik ben er morgen weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.