zeef: Schrijven

De startpagina.

Een tijd terug las ik over een site waarin je je eigen startpagina kunt maken: zeef.com.
Het idee is dat je lijstjes maakt van links om mensen wegwijs te maken in de internetwereld van een bepaald onderwerp. Het leek mij echt super handig!

Helaas was er nog geen site over schrijven, dus die heb ik meteen zelf maar gemaakt!

Ik heb lijsten gemaakt van oa. sites over schrijven, bruikbare programma’s, schrijfwedstrijden, POD’s, reguliere uitgeverijen etc.
Ik heb ook een kopje ‘blogs over schrijven’. Iedereen die een schrijfblog bijhoudt kan mij vragen diens blog toe te voegen.
Hij is uiteraard nog niet compleet, ik denk niet dat dat ooit echt kan, dus ik zal dingen blijven toevoegen en veranderen om een onbereikbare perfectie te bereiken.
Ik sta hoe dan ook open voor suggesties. Vind je dat een blok handiger kan of dat ik een belangrijke site vergeten ben of…? schroom niet om het mij mede te delen. (Hetzij als comment hieronder, hetzij via de ‘suggest’ optie, hetzij via contact@likaiar.nl).
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Toen ik de website voor review had opgestuurd kreeg ik een mailtje met de vraag of ik hem wilde laten meedoen aan de ‘Golden Zeef Award‘. Dat leek me wel wat, dus dat heb ik gedaan.
Vind je de site prettig of nuttig, dan zou ik het erg waarderen als je het wilt delen met al je schrijversvrienden.

2 reacties op “zeef: Schrijven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.