ads of niet?

Ik werd er door Antagonist, mijn hoster, vriendelijk op gewezen dat ik moet betalen voor een nieuw jaar hosting. Tijd om eens na te denken over hoe ik dat ga betalen. Uit mijn zakgeld of met ads.

Mijn verhouding met ads is vrij… lastig. Ik krijg snel teveel informatie binnen, prikkels. Ik wil daarom dat websites (en alles wat ik zie) vrij is van onnodige opsmuk. Een heldere opmaak, een goede achtergrond letterkleur verhouding. Allemaal dingen die een website voor mij leesbaarder maken. Ads horen daar helaas niet bij.
Aan de andere kant, moet ik natuurlijk inzien dat websites inkomsten nodig hebben, waar ik met mijn neus opgedrukt wordt door de vriendelijke boodschap van Antagonist. Ik zou het best prettig vinden als ik wat inkomen kan krijgen door mijn site.

Ik heb ook zelf mijn adblacker weer uitgezet, ik geef elke site het voordeel van de twijfel. Mochten de ads te irritant worden kan ik altijd nog de adblocker weer aanzetten.
Mijn antwoord op bovenstaande vraag is dan ook: Ja, ik ga ads op mijn site zetten. Ik vind het wel belangrijk om deze ads zo min mogelijk irritant te maken. Laat het me ook vooral weten mocht je de ads irritant vinden of als google iets raars doet. Want ik besteed de ads uit aan google.

Ik ga dit de komende tijd in orde maken. Mochten er start problemen zijn, laat het me vooral weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.