april -> mei

Een nieuwe maand, een nieuwe maandplanning. Hij is een beetje later, maar de eerste was ook een zondag, dus dan moest ik weekupdate online gooien. (Toegegeven, dat doe ik niet altijd netjes op zondag, maar het kon dus liet ik die kans niet schieten.)
Het is ondertussen weer wat mooier weer en het lijkt er dan toch op dat de winter voorbij is. (Voorzover we ooit winter hebben gehad…)
Tijd voor een terugblik op de afgelopen maand en een vooruitblik op de komende maand.

Terugblik op april:

Zoals jullie wellicht aan mijn weekupdates al hebben kunnen zien, was de afgelopen maand voor mij vrij druk. Ik heb niet zoveel geblogd of geschreven. Mijn studie had voorrang.
Ik heb trouwens wel een blogpost online gezet op yoors. Dit ging over mijn leven met autisme en heb ik daarom niet op deze site gedaan. (Wellicht maak ik ooit eens een blogpost over schrijven met autisme, maar dat zal niet binnenkort zijn.)

Hoe dan ook, wat heb ik nou allemaal geschreven?
Niet veel. Ik had twee taken en die heb ik allebei niet af gekregen.

De eerste taak was de eerste twee hoofdstukken van Leren Vliegen, waar ik helemaal niet aan toegekomen ben.
De tweede taak was een kort verhaal schrijven. Daar ben ik wel veel verder ingekomen, maar hij is nog steeds niet af.

Vooruitblik op mei:

Tja, die taken schuiven gewoon op. Dus die wil ik zo snel mogelijk en zeker voor het einde van mei af hebben.
Als ik even kijk naar mijn schrijfkalender voor mei, dan stonden daar al een aantal taken op. Ten eerste dat korte verhaal doorlezen en opmerkingen daarover verwerken. Ten tweede om Leren Vliegen voor een zesde geredigeerd te hebben. Dat is best een hoop en ik durf niet te zeggen dat die plannen realistisch zijn, zeker aangezien mijn studie nog steeds voorang boven alles heeft. Maar ik wil er graag voor gaan deze maand!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.