april -> mei

In deze maandelijkse sectie geef ik meestal aan wat ik de afgelopen maand allemaal heb gedaan en wat ik van plan ben te doen. Zo heb ik ook vorige maand mijn planning voor april gedeeld.

Wat er van die planning is terechtgekomen? Nou niet zoveel. Ik heb de laatste tijd veel moeite om me aan het schrijven te zetten. Ik heb geen idee hoe dat komt, misschien dat ik daar eens een blogpost aan weid. Hoe dan ook, er is door mij weinig schrijfwerk gedaan.

Dat is iets wat ik deze maand verandering in hoop te brengen. Of dat lukt is uiteraard nog maar de vraag, gezien ik nog niet eens weet wat mijn dip precies veroorzaakt, laat staan dat ik er wat aan kan doen.
De planning voor mei is:

  • Leren Vliegen afmaken
  • Mijn Harland Award inzending schrijven

Ik had ook specifieke data in de maand in gedachten, maar die staan op mijn schrijfkalender. Aangezien ik zelf dit weekend even aan de andere kant van het land ben heb ik daar even geen zicht op. Het was vast iets logisch.

Mocht ik aan het eind van mijn schrijfwerk een stukje maand overhebben dan zal ik erg blij zijn, want dan heb ik twee verhalen af én is blijkbaar mijn schrijfdip voorbij. Beiden zijn goed nieuws.
Wat ik dan ga doen, in het gelukkige geval dat deze maand beter gaat dan de voorgaande maanden, dan heb ik altijd mijn Fantastels verhaal van afgelopen jaar die ik ga redigeren. Genoeg te doen dus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.