Augustus -> September

Het is de afgelopen weken weer wat stil geweest van mijn kant. Het nieuwe schooljaar is ondertussen begonnen en dat eet een hoop van mijn tijd, die ik niet aan schrijven kan besteden. Gelukkig is Een laatste dag nu helemaal af.
Was die niet al af dan? Ja, en toen kwam er redactie en nog een keer redactie. En ten slotte een correctieronde voor de laatste spelfouten. Dit allemaal beëindigd door een allerlaatste keer doorkijken, een verloren spatie toevoegen, een zin opnieuw formuleren … Vorige week vrijdag is de file naar de drukker verstuurt. Het enige wat ik nog kan doen is wachten.

En nu? Wat ga ik nu doen?
Ten eerste is er nog een Fantastels verhaal wat geschreven dient te worden. En er zijn nog wat projecten waar ik mee bezig ben.
Veel belangrijker echter, op dit moment, is mijn stage. Ik moet eerst eens goed op gang komen zodat ik over een halfjaar eindelijk klaar ben met mijn studie.
Dit brengt ons op de planning/ de voornemens van komende maand.

Terugblik op augustus:

Er waren drie dingen die ik wilde doen deze maand.
Ten eerste was er de deadline voor Een laatste dag, die ondertussen dus bij de drukker ligt. Dat is alvast één doel bereid.
Ten tweede had ik me voorgenomen om aan een kort verhaal te werken. Dat is gelukt, ik heb een plot. Daarna heb ik er echter niet veel meer aan gedaan. We zullen zien.
Tot slot had ik me voorgenomen om wat te plotten voor mijn nano-verhaal dit jaar, Fragmenten 2. Ik heb een beetje geplot.

Planning voor september:

Mijn planning voor deze maand? Aan korte verhalen werken en plotten voor Fragmenten.  Oh, en nog wat promotionele dingen voor Een laatste dag, waarover later meer. Dat is het op schrijfgebied dan.
Is dat alles? Ja, en eerlijk gezegd weet ik op dit moment echt niet of ik het ga halen. Want op niet schrijversgebied heb ik echt nog een hoop te doen. Een masterscriptie afmaken, stage lopen, lessen voorbereiden en evalueren. Verslagen typen, filmopnames van mezelf maken en analyseren. Er komt een hoop bij kijken, zo’n lerarenopleiding. Terecht, maar ik ben er wel druk mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.