De reis van een schrijver

Het is misschien wel wat vervelend, mijn boekje komt uit en ik ben te druk met stage om er goed over te bloggen. Dus bij dezen een post om dat wat goed te maken.
Mensen die mij volgen op facebook weten dat het boekje ondertussen gedrukt is en er zelfs al exemplaren zijn verkocht.

Ik begon mijn blog om mijn weg als schrijver weer te geven. Ik noemde mezelf een ‘aspirant schrijver’ en verwachtte dat het einddoel van mijn blog was dat als ik uitgegeven werd. Nu, precies 11 maanden later is dat doel bereikt, maar ik ben nog lang niet klaar. Daarover een andere keer meer.
Maar, mijn reis tot nu toe?
Ik heb al een hoop laten vallen over hoe ik hier kom, in deze post wil ik me focussen op de afgelopen weken.

Het was opeens een ding, het was niet meer iets wat ging gebeuren – het was er. Mijn boekje was voor het laatst bekeken en naar de drukker gestuurd. Dat is een vreemd moment. Vanaf dat moment kun je er weinig meer aan doen. Het is af.
Maar nog niet klaar.
Ik werd geïnterviewd, wat ondertussen online staat. En toen werd ik afgelopen dinsdag door mijn uitgever aangesproken: Of ik zaterdag op de lokale radio kon komen. Ja! Natuurlijk. Maareh… radio. Eerlijk gezegd is dat best eng. Ik was super nerveus. Het was ook de dag waar ik voor het eerst mijn eigen boekjes in handen kreeg.
Zondag was er in Leiden het ‘kunst in de stal’ festival, een kunstmarkt in de kinderboerderij. Quasis had er een stand, dus ik ging even langs, en ben vervolgens gebleven om mijn boekjes te helpen verkopen. Ook dat was weer een hele nieuwe beleving. Tja, eerlijk gezegd kan ik er vrij weinig over zeggen. Het is iets wat je meemaakt, maar niet kunt beschrijven.

Zaterdag komt Een laatste dag officieel uit, dan sta ik samen met Quasis op Elfia in Arcen. Kom vooral langs om een gesigneerd exemplaar te bemachtigen!

3 reacties op “De reis van een schrijver

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.