December -> Januari

IMG_20160107_131711036_HDRLaat ik beginnen een ieder van jullie een vrolijk en voorspoedig 2016 te wensen.
We zitten nu al een forse week in het nieuwe jaar. Ik heb echter nog niet zoveel geblogd, al had ik me dat uiteraard voorgenomen. Ik had me zelfs voorgenomen om een voornemen-blogpost te doen. (Die komt nog steeds, maar niet als eerste.)
Het begin van het jaar vraag om een nieuwe jaarplanning, maar ik heb (nog) geen goed beeld van hoe mijn jaar eruit gaat zien. Ik zal die wel een keer in elkaar zetten de komende week, maar ik begin dit jaar met een nieuwe maandplanning.

Terugblik op december:

PallasIk heb in december niet veel meer gedaan. Ik ga stapje voor stapje verder met het maken van mijn plotlijn, maar mijn aandacht was veel op andere dingen gericht. Het afmaken van mijn opleiding bijvoorbeeld, wat uiteindelijk toch niet gebeurde. Er is besloten dat ik meer tijd nodig heb. Terecht, maar het bezorgde mij een hoop verwarring en stress die me van mijn schrijfwerk afhield. Daarbij kwam ook nog eens dat één van mijn moeders katten is overleden in december.

Al met al een moeilijke periode voor mij, waarin ik jammer genoeg niet zoveel aan schrijven ben toegekomen.

Vooruitblik op januari:

Ik zou willen zeggen dat deze periode over is, maar ik weet nog steeds niet zo goed wat ik de komende tijd ga doen. Onzekerheid is echt heel vervelend en kost op de één of andere manier veel energie. Daarnaast komt dat ik mijn studie dus moet voortzetten, wat me overduidelijk meer tijd kost dan ik zou willen. Nuttige bestede tijd, uiteraard, maar ik had ook wat aan schrijven willen besteden.
So be it.

Mijn doel voor deze maand is om in ieder geval de tijdlijn van mijn draft af te maken. Geen hoog doel, dat maakt het haalbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.