Doelen voor 2015

Wat wil ik in 2015 allemaal bereiken?

Een aantal dagen geleden heb ik al een blogpost geschreven over mijn voornemens in 2015. Maar waar wil ik deze goede gewoonten eigenlijk voor gebruiken?
Ik ben met een aantal projecten tegelijkertijd bezig en ik heb daarom voor het overzicht wat concrete doelen opgesteld voor 2015. Ik hoop daarmee mezelf te motiveren en projecten daadwerkelijk af te maken.
Speciaal daarvoor heb ik helemaal een kalender gekocht zodat ik daar mijn planning en belangrijke deadlines op kan bijhouden. Zo houdt ik het voor mezelf een beetje overzichtelijk.

Maar goed, wat ga ik dit jaar aan mijn projecten doen?

Ik ga dit jaar aan drie korte verhalen werken. Eentje daarvan is een ouder verhaal wat ik drastisch wil gaan editen en ter publicatie klaar wil maken. (Hoe die publicatie dan gaat plaatsvinden weet ik nog niet.) Van dit verhaal wil ik eerst de eerdere versie weer eens doorlezen en daar opmerkingen over maken. Dan ga ik na wat ik zou moeten veranderen en dat ga ik dan doen.
De andere twee zijn mijn inzendingen voor de komende Paul Harland Prijs prijs en de komende Fantastels, waar ik ook dit jaar weer graag aan mee wil doen. Hierover weet ik echt nog helemaal niets. En ik ga er ook niets over zeggen, want het moet anoniem worden ingestuurd ter zijner tijd.

Ik wil dit jaar aan twee projecten werken.
Leren vliegen wil ik eind deze maand een 1e versie van af hebben. Om dat wat tastbaarder te maken heb ik gegokt dat ik nu halverwege ben en nog 30K woorden nodig heb om het af te ronden. Ik wil dus op de 31e 60K woorden hebben. Dat is 1K per dag, dus ik vind dat dat heel goed haalbaar moet zijn. Later in het jaar ga ik de 2e versie maken.
Fragmenten1 ligt in de ijskast, maar ik wil in november fragmenten2 gaan schrijven, dus dat zal ik tot die tijd gaan plotten.

Dus.. genoeg te doen dit jaar.
Of het allemaal haalbaar is? Ik zou het serieus niet weten. Ik zal deze planning elke maand langsgaan om te zien hoe het gaat. En als het niet gaat, dan ga ik wat schuiven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.