februari -> maart

Het is maart, het is lente.
Een feit dat de Albert Heijn pleegt te vieren door mensen moestuintjes te laten maken. Zie hier mijn poging tot veldsla.
Maar het is maart, een nieuwe maand, dus wordt het tijd om mijn schrijfkalender weer eens onder de loep te nemen.

Terugblik op februari:
Zoals jullie wellicht al een beetje uit mijn eerdere berichten van deze maand hebben kunnen halen ging het deze maand niet al te best. Dat zal te maken hebben gehad met het begin van het nieuwe semester, de heersende griep, het maandenlange gebrek aan zonlicht, noem maar op. Redenen zat.
Wat had ik me ook alweer voorgenomen?
Ten eerste was het de bedoeling dat ik Leren Vliegen af zou maken. Daar is dus helemaal niets van terecht gekomen. Ik geloof dat ik in totaal zo’n 3K getypt heb… dat is best zielig. Om nog maar te zwijgen van de karakter bio’s die ik zou maken en de opmerkingen bij het verhaal al lichtjes verwerken.
Het tweede wat ik me voorgenomen had was een kort verhaal, De Vlucht, van mij weer eens analyseren. Wat is er goed aan? Wat moet ik echt veranderen, etc. Daar ben ik wel aan toegekomen, want uiteindelijk bleek dat in een middagje prima te kunnen. (Ja, dat heb ik vanmiddag gedaan.)

planning voor maart:
Misschien raad je het al, maar ik wil deze maand Leren Vliegen af krijgen. Gaat het me lukken? Natuurlijk! *kuch* Ok, misschien moet ik wat vastere plannen maken. Dus, mijn plan is nu om over een week, 8 maart, op 70k te zitten. Een wordcount geeft me hopelijk een beter doel en daarmee een haalbaarder doel.
Het tweede doel is om van ‘de vlucht’ een 2e versie te maken. Ik moet daar een aantal dingen voor doen en ik weet eerlijk gezegd niet helemaal hoe ik dat aan ga pakken. Dat is iets waar ik later over ga nadenken.
Ten slotte wil ik alvast gaan nadenken over mijn inzending van dit jaar voor de Paul Harland Prijs — excuus, voor de Harland Awards. Ik wil voortaan wat langer doen over mijn inzendingen voor verhalenwedstrijden dus is het belangrijk dat ik op tijd begin. (Ik ga ook al nadenken over mijn Fantastels inzending, maar dat heeft nog geen haast ;p )

Dat was het wel weer een beetje. Hoop dat dit een productiever maand wordt dan de vorige. Moet haast wel, het is tenslotte lente!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.