Gala van het Fantastische boek

Zo, er is nu weer een dag voorbij sinds het Gala van het Fantastische boek. Gisteren om deze tijd zat ik angstvallig te wachten op de prijsuitreiking van de Paul Harland Prijs, hopend dat ik genoemd zou worden, verwachtend dat… tja… ik weet het eigenlijk niet. Over mijn uiteindelijk stand zal ik later nog wat meer vertellen, maar ik wil het nu even hebben over het evenement zelf. Ik heb helaas geen foto’s gemaakt – ik ben immers smartphoneloos – dus zal men zijn/haar verbeelding moeten gebruiken.

Het begon uiteraard zaterdag ochtend al. Niet het gala, wel de zenuwen. Wat zou mijn score zijn? Zou ik mensen ontmoeten en niet heel awkward in een hoekje gaan staan? Zou ik geen belangrijke dingen vergeten mee te nemen? etc. Zenuwen alom.

Eenmaal in den Bosch aangekomen heb ik de workshop van Marcel van Driel gevolgd en daar heb ik allerlei interessante tips en ideeën opgepikt. Ik realiseerde me dat ik een aantal dingen drastisch zal moeten veranderen in mijn huidige verhaal.

Het eten was lekker en gezellig en ik heb zelfs nieuwe mensen ontmoet!
Na het eten werd het tijd om te gaan zitten en te wachten op ‘het nieuws’ terwijl mijn hartslag het dak uit rees! Na alle mededelingen en speeches was het eindelijk tijd voor de uitreiking. Ik wil bij dezen de winnaars feliciteren!

Na de uitreiking heb ik mijn verhaal opgevraagd en ben ik weer naar huis vertrokken. Ik was pas na 12en thuis, maar het was het zeker waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.