Januari -> Februari

Het is de eerste van de nieuwe maand, tijd om mijn schema eens erbij te pakken en te kijken of alles nog loopt.

Terugblik op januari:
Ik had een aantal taken in januari.
De simpelste was inschrijven voor het PHP gala. Ik ben een laatste moment iemand, maar ik ben blij dat ik deze keer op tijd was, want het gala zat niet snel na mijn aanmelding vol. *Phew*
Ik zou ‘De Vlucht’ weer opstarten, specifiek zou ik het doorlezen en opmerkingen opschrijven. Ik ben ook al begonnen met de analyse van wat er nog gebeuren moet.
De derde was de lastigste, en ik vreesde tegen het eind dat het nog weleens heel erg moeilijk zou kunnen worden. Ik wilde ‘Leren Vliegen’ afmaken. Ik had vooraf bedacht dat ik ongeveer op de helft was en dat ik dus in 60k de ruwe versie ‘op papier’ kon hebben. De kunst was dan nog om die 60K te halen. Ik heb, met een forse eindsprint, de 60k gehaald, maar daarmee is het verhaal helaas nog niet af.

Planning voor februari:
Mijn eerste taak is om ‘Leren Vliegen’ af te maken. Ik verwacht nog zo’n 10k nodig te hebben, maar we weten allemaal hoe goed mijn schatting de vorige keer was. Ik hoop dat dat volgende week af is, maar ik krijg het wel af deze maand. Verder wil ik van ‘Leren Vliegen’ de karakters een bio geven en welke groei ze zouden hebben doorlopen in het verhaal.
Mijn tweede doel is om ‘de Vlucht’ te analyseren voor de 2e versie en daar alvast een begin aan te maken.
Als laatste wil ik een idee voor de Criminal Minds wedstrijd voor LetterRijn vormen en alvast beginnen met typen.

Genoeg te doen dus deze maand.
Zeker aangezien het nieuwe semester ook weer begint. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.