Juli -> Augustus

De tijd vervliegt. Een maand is voorbij en een nieuwe is aangebroken. Tijd om me weer eens af te vragen waar ik mee bezig ben en wat ik nog wil doen. Tijd voor de schrijfplanning voor augustus.

Terugblik op juli:

Vorige maand is er een hoop gebeurd. Als je mijn vorige maandplanning erop naleest zie je dat ik het nog had over mijn ‘mysterie-taak’. Ik mocht later onthullen dat dit ging om de Splinter reeks van Uitgeverij Quasis, waar mijn Fantastels ’14 verhaal de eerste van is, met de naam ‘Een laatste dag’. Toen ging het allemaal heel snel.
Terwijl ik nog bezig was met een redigeer ronde werd er een cover voor me gemaakt, die ontzettend mooi is geworden. (Ik ben een beetje verliefd op de schildering.) Ook werd het boekje aangemeld bij het Centraal Boekhuis, waardoor het nu al te bestellen is, onder meer bij bol.com. (Mijn boekje staat op bol.com, dat is pas een onwerkelijk gevoel.)
Ook staat het op hebban, je kunt het daar nu op je ‘wil ik lezen’ lijst zetten.
Ik heb ondertussen de nieuwste versie opgestuurd en ben in afwachting op de laatste opmerkingen.

Ik ben niet meer aan een ander kort verhaal toegekomen, noch voor Fantastels, noch voor de Harland Awards. Dat betekent dat de kans dat ik nog mee ga doen met de HA wel heel erg klein wordt.

Planning voor augustus:

Halverwege augustus moet Een laatste dag helemaal af zijn. Op dit moment ligt het weer even bij de uitgever, maar ik zal het één dezer dagen nog een keer terugkrijgen voor de laatste veranderingen.

Daarnaast moet (/wil) ik nog een kort verhaal schrijven, maar ik heb op dit moment echt geen idee welk. Ik heb een aantal ideeën, maar ik zou niet weten of één daarvan zou werken.
De Harland Award deadline is 1 september en ik betwijfel ten zeerste of ik voor die tijd een goed verhaal kan schrijven, maar het blijft in mijn achterhoofd.
Fantastels is eind oktober en daar wil ik in ieder geval aan meedoen, dus daar ga ik sowieso een verhaal voor schrijven.
Dus, wat ga ik doen? Ik ga een kijkje nemen in mijn lopende verhalen of ik daar nu wat mee kan. Zo niet, dan ‘even’ ga ik een nieuw plot bedenken. Vervolgens ga ik snel een plot uitwerken en typen. Mocht ik over een week een verhaal af hebben wat ik nog kan redigeren, dan stuur ik hem misschien op voor de HA, maar zoals gezegd, die kans is vrij miniem.

Ten derde wil ik het tweede deel van Fragmenten plotten. November is weer in aantocht en ik weet al wat ik ga schrijven, maar de details zijn nog wat… afwezig. Dit zal geen hoofdtaak zijn deze maand, maar ik zal er hier en daar wat aan doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.