juni -> juli

Nadat ik gisteren mijn weekupdates heb ingehaald van de afgelopen weken wordt het ook tijd om eens een maandplanning te maken voor juli, ook al zitten we al bijna op de helft. Dat is deze maand echter verre van een probleem, ik ga toch maar deze helft van de maand echt aan schrijven doen.

Terugblik op juni:

Deze terugblik kan ik heel kort houden, ik heb namelijk niet zoveel gedaan naast mijn studie. Ik heb een beetje geschreven, maar meer dan een minibeetje is het ook niet geweest.

Vooruiblik op juli:

Uh… op de 2e helft van juli dan…

Om mijn oorspronkelijke planning waar te maken, de planning die ik een tijd terug heb gemaakt op mijn schrijfkalender, moet ik deze maand mijn Fantastels verhaal aftypen en twee derde van Leren Vliegen doorgewerkt hebben. Ik ben nu vastbesloten om dat daadwerkelijk voor elkaar te krijgen en daarmee (een deel van) mijn achterstand weer in te halen.

Ik begin met mijn Fantastels verhaal, dat ik wil typen om weer een beetje in de flow te geraken. Ik heb een aantal ideeën waarvan ik er nu met één bezig ben. Ik heb voor campnano een doel van 12.000 woorden ingesteld. Of ik dat ga halen is zeer de vraag, aangezien ik er niet overheen mag in mijn uiteindelijke versie. Er onder zitten kan dan wel prima, een laatste dag  was minder toen het mee deed.

Daarna ga ik aan de slag met Leren Vliegen. Dat gaat best veel moeite kosten om ‘er weer in te komen’. Er zijn een aantal dingen waar ik echt niet blij mee ben, ook in het stuk wat ik al behandeld heb. Misschien begin ik weer opnieuw, misschien ga ik door om het begin ff achter me te laten. Dat weet ik nog niet. Hoe dan ook, er moet een hoop aan gebeuren, dat staat boven twijfel.

Genoeg te doen dus deze maand. Wish me luck!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.