juni -> juli

Hoe is het al juli? Wat is er met Juni gebeurd?
Afgelopen maand is er zoveel gebeurd dat de maand al over is voor hij zelfs maar lijkt begonnen. Een hoop van wat er gebeurd is heeft te maken met mijn studie en toekomstige stage en daar zal ik het nu niet over hebben.
Hoe dan ook, tijd voor een nieuwe planning.

Terugblik op juni:

Ik had twee belangrijke taken genoemd. De eerste was om een verhaal voor de Harland Awards te schrijven én daar alvast wat redigeer-ideeën over te vormen. Het tweede was om te kijken naar wat ik aan Leren Vliegen moest doen om dat verhaal te redigeren.

Wat hier van terecht is gekomen? Bar weinig.
Ik zit momenteel blijkbaar een beetje in een schrijfdip. Ik ben tot nu toe drie verhalen begonnen en daarvan heb ik er geen afgemaakt. Ik ben zelfs niet erg ver gekomen.
Op de eerste na weet ik vrij zeker dat ze potentie hebben en zelfs de eerste kan ik vast wel wat mee. Het licht dus niet aan de verhalen.
Wat betreft redigeer-ideeën over Leren Vliegen. Daar heb ik wel een beetje naar gekeken, maar ik had ook wat anders te doen en dat was belangrijker.

Er was namelijk nog een derde taak op mijn agenda, iets waar ik nog niets over heb gezegd. Ik laat het nu ook nog even in het midden. Heel gemeen, ik weet het.

Planning voor juli:

Dus, wat ga ik doen deze maand?

Om te beginnen ga ik me bezig houden met de mysterie-taak, wat prioriteit heeft.
Ten tweede wil ik eigenlijk toch wel een verhaal afschrijven. Niet persé voor de HA, mogelijk voor Fantastels. Ik wil gewoon weer in een schrijfflow komen. Dit echter alleen als die eerdere taak me daar de tijd voor geeft.

Simpel, maar duidelijk.

1 reactie op “juni -> juli

  1. Ik wil deze maand ook weer gaan schrijven, heb mijn historische roman veel te lang verwaarloosd dus ik ga proberen om elke dag een stukje te doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.