maart -> april

Wut? Is het al april?!
Ik zou bijna hopen dat dit feit een 1april grap op zichzelf is. De tijd vliegt en ik helaas niet zo. Hoe dan ook, er is een nieuwe maand aangebroken, dus het is tijd voor een nieuwe maandplanning. Stiekem is het tijd voor de planning van de rest van het jaar, maar die laat ik nog even op zich wachten. Ik hoop daar volgende week wat meer over te kunnen zeggen.

Terugblik op maart:

Wat zou ik ook alweer allemaal doen afgelopen maand?
Ik zou redigeren. Als jullie mijn blog een beetje gevolgd hebben, dan hebben jullie vast gemerkt dat dit niet helemaal van harte ging. Redigeren is lastig om in te komen, maar daar zal ik hier niet echt veel verder op ingaan. Als je wilt weten wat voor gevoelens ik over redigeren heb, daar heb ik al een blogpost over getypt.
Het gevolg ervan is dat ik enkel het eerste hoofdstuk heb verwerkt. Ik ben begonnen met hoofdstuk twee.

Daarnaast heb ik een kort verhaal begonnen te plotten.

Vooruitblik op april:

Kort verhaal, zei ik. Ja, ik heb een kort verhaal geplot (gedeeltelijk) en dat wil ik deze maand omzetten in een kort verhaal geschreven (liever niet gedeeltelijk).
Zoals altijd kan ik weinig over het verhaal in kwestie vertellen. Ga ik dus ook gewoon niet doen.

Voor Leren Vliegen wil ik hoofdstuk twee en drie redigeren. Voor de duidelijkheid, dat is eigenlijk hoofdstuk drie en vier uit het oorspronkelijke manuscript. (Om het makkelijk te houden.) Daarna wil ik een plan van aanpak voor de overige hoofdstukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.