mei -> juni

Een maand verstreken, een nieuwe maand begint. Eerlijk gezegd begint het einde van dit schooljaar een beetje op me af te komen. Ik ben dan ook super druk geweest met studiegerelateerde dingen en ik zal super druk zijn met studiegerelateerde dingen. Maar een schrijver schrijft altijd.

Terugblik op mei:

In mei had ik twee doelen. De eerste was om mijn korte verhaal weer eens door te lezen en te voorzien van (digitale) opmerkingen en het tweede was om ongeveer een zesde van Leren Vliegen te redigeren.

Het eerste was gelukt. Het verhaal ligt nu op de ruststapel totdat ik weer genoeg afstand heb om er aan te werken.
Het tweede helaas niet. Ik was pas veel later klaar met dat korte verhaal dan ik had gehoopt. Daarnaast kostte het me ook fors wat moeite om weer in het verhaal te komen. Redigeren is misschien niet iets wat je moet onderbreken. Maar ja… korte verhalen gaan jeuken totdat je ze eruit hebt gegooid.

Vooruitblik op juni:

In juni moet ik het grootste deel van mijn studie afmaken. Dat is best eng moet ik zeggen. Neem dan ook mijn schrijfplanning met een korreltje zout of wat. Maar een schrijver schrijft altijd. Dus er zijn nog dingen die ik wil doen.

Allereerst doorwerken aan Leren Vliegen, anders komt het nooit af. Het is nu al meer dan een jaar geleden dat ik de eerste versie had getypt. Ik had in mijn jaarplanning gehoopt deze maand op een derde te kunnen komen.
Ten tweede wil ik een nieuw verhaal plotten. Ik wil dit jaar graag weer aan Fantastels meedoen1. Met het oog op een drukke start van komend schooljaar (ik zou dan net een nieuwe baan moeten hebben) wil ik in de zomer al een heel eind komen.

We zullen zien wat het wordt. Studie gaat nog ff voor.

 

  1. oplettende mensen weten nu dat dat korte verhaal van hierboven niet voor Fantastels is…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.