mei -> juni

juni2015Het is weer juni, tijd om de balans van afgelopen maand op te maken en een nieuwe planning te maken!
Verder is het juni, de zesde maand van het jaar, dus dat betekent dat ik aan het einde van de maand eens ga terugblikken op hoe het jaar begonnen is en hoe ik het ga afmaken. Oh, en ik zal een belangrijke aankondiging doen. šŸ˜€

Terugblik op mei:

Ik hadĀ nog steeds een vrij ernstig tijd- en motivatiegebrek, maar afgelopen maand ging echt goed. Wie mijn blog volgt weet misschien al waarom ik dat zeg, ik heb namelijk afgelopen maand de eerste versie van mijn boek ‘Leren Vliegen’ afgeschreven, het is uiteindelijk 77 994 woorden geworden. Veel meer dan ik oorspronkelijk in gedachten had.
Ik ben heel erg blij dat ik het eindelijk af heb en moet me erg inhouden om niet direct te gaan schaven en bouwen.

Mijn tweede doel, een verhaal voor de Harland Awards schrijven, is jammerlijk mislukt. Ik heb er constant tegenaan gehikt, maar ik dacht dat dit kwam doordat ik ook Leren Vliegen moest doen en ik daarom geen zin had.
Echter,Ā zelfs toen ik Leren Vliegen af had had ik geen zin en motivatie om aan het verhaal te werken. Op dat soort momenten moet je dan een besluit nemen: doorploeteren of accepteren dat dit verhaal het gewoon niet wordt. Ik ben voor optie twee gegaan.
Ik heb gelukkig wel al een plan voor een verhaal, dat weliswaar nog uitgewerkt moet worden, maar waar ik al druk mee bezig ben gegaan.

Planning voor juni:

Mijn eerste taak is misschien al duidelijk, ik moet een verhaal voor de Harland Awards schrijven. Ik ben al begonnen en hoop dat binnen twee weken af te schrijven.
Hopelijk kom ik er deze maand dan ook aan toe om mijn schrijfsel alvast onder de loep te nemen en eerste opmerkingen daarover op te merken. Ik wil de maand eindigen met een plan voor de tweede versie, die ik begin juli af wil hebben en waar ik dus ook (eigenlijk)Ā mee aan de slag moet.

Mijn tweede plan is om toch al wat ideeĆ«n over Leren Vliegen te verzamelenĀ voor mezelf en wat beschrijvingen op te schrijven als achtergrond. Ik weet nog niet wanneer ik echt ga herschrijven, maar ik denk niet dat ik ervan af kan blijven…

Er is nog iets waar ik me mee bezig ga houden, maar dat houd ik nog even een geheimpje gedurendeĀ deze maand. Ik vertel jullie daar later meer over! šŸ˜‰

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.