Nieuwe website online!

Toen ik WordPress éénmaal geïnstalleerd had ging het allemaal best snel. Ik koos een thema uit en maakte mijn pagina’s in orde. De tekst daarin heb ik voornamelijk van blogger overgenomen, met hier en daar een revisie wanneer iets eigenlijk al out of date was. Ik ben op zich wel blij met hoe het is geworden.

Ik moet wel wat puntjes op i’s zetten. Het thema wat ik heb gekozen is leuk en handig, maar het zou heel goed mogelijk zijn dat ik toch andere plaatjes wil.
Veel belangrijker is dat ik nog niet helemaal weet wat ik met de zijbalk wil. In blogger stond die helemaal vol met stufs, in variërende maten van nuttigheid. Een aantal van die dingen wil ik nog wel, zoals een link naar mijn sociale media, andere dingen hebben daar misschien toch geen plaats meer. Ik zal daar binnenkort dus nog wat veranderingen in aanbrengen.

Een ander ding is categorieën/tags. In blogger gebruikte ik enkel tags, en die zijn door WordPress allemaal overgenomen als categorieën. Een hele hoop daarvan zijn echter niet geschikt voor categorieën, maar juist als tag. Het is mooi dat ik hier nu onderscheid in kan maken. Ik heb al wat lopen schuiven, maar daar komen nog wat veranderingen in als ik meer gevoel krijg voor wat ik ermee wil.

Ten slotte wil ik deze blog ook koppelen aan bloglovin, net als mijn vorige. Ik krijg dat echter niet echt aan de praat, maar ik werk eraan. Je zult me daar dan ook weer kunnen volgen.

Er zullen waarschijnlijk nog allemaal kleine dingetjes opduiken, dus schroom niet om me te laten weten dat er één en ander nog niet in orde is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.