opnieuw opstarten

Het valt me moeilijker om weer aan het werk te komen dan ik had gedacht. Mijn doel voor deze maand is duidelijk, ik moet eind van de maand 60K verhaal hebben. Aangezien ik begin van de maand met 32K begon kon ik het me blijkbaar veroorloven om de eerste twee dagen gewoon helemaal niets te doen. Of dat waar is is nog maar de vraag, maar ok…

Vandaag ging een stuk beter en heb ik daadwerkelijk duizend woorden getypt. Ik ben iets verder in het verhaal en er zit weer vaart in, het gaat weer ergens naartoe.
Had ik gewoon opstartproblemen? Dat is heel goed mogelijk. Ik had al maanden niet naar dat verhaal gekeken. Ik had goed aangegeven waar ik was gebleven en wat ik aan het doen was, maar misschien wat dat niet voldoende. Het is anders om een verhaal te beginnen dan om halverwege verder te gaan.

Aan de andere kant is er die deadline aan het einde van de maand. Ik ken mezelf zo langzamerhand, als er geen druk is doe ik niets. Dus misschien dat ik vandaag gewoon goed op weg kwam omdat ik die deadline had gesteld. Heel goed mogelijk.

Hoe dan ook, ik ben onderweg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.