over de griep en voortgang

Het wordt hoog tijd dat ik weer eens verder ga schrijven aan Leren Vliegen, zeker als ik het deze maand af wil hebben. Zeker aangezien ik daarnaast ook nog wat achtergrond wil toevoegen zodat ik hem in de rust kan zetten.
Maar ik wil niet. Ja… ik wil niet. Ik zit een beetje vast. Ik weet waar ik naartoe ga, maar ik weet niet hoe. En dat houdt me tegen.

Ok, de griep hield me ook tegen. Ik weet nu eigenlijk zeker dat ik die gehad heb, wat mijn dip van afgelopen week verklaart – en dan zeker mijn instorting op zondag nadat ik laat ben gaan slapen. Is niet erg, maar het geeft me een achterstand op mijn verhaal. Tijd om daar verandering in te brengen! Ik laat mijn planning een beetje los en zal in plaats daarvan voor de rest van de maand een to do list maken, zodat ik aan het eind van de maand weer bij ben. Waarschijnlijk ga ik dan weer een sprintje trekken net als afgelopen maand, maar als ik het haal dan is dat goed genoeg. Toch?

Er is echter nog iets wat me tegen houdt. Ik wil liever iets anders gaan doen. Nu de PHP uitslag er is wil ik een nieuw verhaal maken voor de toekomstige Harland Award. Ik wil nú een nieuw verhaal maken. Niet over een maand, nu. Had ik het wel eens gehad over hoe ik een concentratiespanne van een aardappel heb…Misschien dat het dan extra belangrijk wordt om die ‘te doen lijst’ te maken. Dan kan ik mijn best doen dat af te strepen zodat ik weer aan de slag kan met iets nieuws.

Daar gaat ie dan:
– Leren Vliegen, ruwe versie af
– Leren Vliegen, karakters achtergrond en groei
– Leren Vliegen, opmerkingen van 1e deel in de file verwerken (hetzij via opmerking of via verbetering)
– De Vlucht, analyse van wat ik moet veranderen

Zo, dat valt eigenlijk best mee! Het zijn maar vier punten. Tijd om aan de slag te gaan.
Ik ben nog wel moe, maar voel me stukken beter dan begin van de week, dus geen excuses meer… Tijd om mijn motivatie weer op te bouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.