PHP: mijn uitslag

En dan nu een blog over mijn uitslag.
Ik werd 158e van 202.

Uit het commentaar bleek eigenlijk dat de belangrijkste clue van het verhaal niet was overgekomen, wat het einde dus ontzettend random maakt. Dat is jammer, maar ik zal er van moeten leren en dat moeten aanpassen.
Ik had van te voren al half bedacht dat mijn inzending -eigenlijk- niet heel erg geschikt was als kort verhaal. Er gebeurt eigenlijk teveel, wat daardoor ook een beetje willekeurig wordt.
Ik zal het verhaal ooit een keer helemaal herzien en mogelijk flink uitbreiden. Ik kan me ook herinneren dat ik moeite had om onder de 10k te blijven, dus ik hoop er een soort novelle van te kunnen maken uiteindelijk. We zullen zien, eerst maar eens al die andere dingen afmaken.
(Ik zit ook te springen om een nieuw verhaal te maken voor de 2015 wedstrijd – al heb ik nog geen idee waar dat over moet gaan…)

Mijn gevoelens over de uitslag zijn heel erg verdeeld. Dit is de tweede keer ooit dat ik serieus aan een wedstrijd mee deed, en de eerste keer de Paul Harland Prijs. Hoe hoog kon ik verwachten te komen? Maar verwachting en hoop zijn na een tijdje niet meer uit elkaar te houden. Ik was ook wel teleurgesteld. Hoe dan ook, volgende keer ga ik het beter doen!
(Een voordeel van zo laag eindigen is dat het halen van de phoenix-prijs mogelijk wordt 🙂 Dus dat vind ik wel een mooi doel voor volgend jaar 🙂 )

Een nieuwe inzending wil ik zeker op tijd af hebben, ik wil de tijd hebben om er goed naar te kunnen kijken én er tijd overheen te laten gaan. Maar eerst mijn andere twee projecten eens afronden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.