stomme apparaten!

De afgelopen anderhalve week waren een tikje rampzalig elektronica wise
Het begon op de zondag voor de vorige, waarin ik wakker werd en een hele mooie rooie lijn over mijn beeldscherm zag. Deze lijn was de hele tijd aanwezig. Je hoopt op het begin uiteraard dat een reboot helpt, anders een driverupdate. Maar algauw bleek de rode lijn zichtbaar lang voordat ik de computer aanzette, in het opstartplaatje van mijn scherm zelf.
Geweldig.

Tijd voor een nieuw scherm. (Misschien dat ik Philips nog wel ga mailen hierover, want ik ben er niet blij mee, maar nu heb ik in ieder geval die rode lijn niet meer.)
Hoe dan ook, tijd voor een nieuwe. Ik heb mijn tech support (lees: mijn broertje) me wat laten aanraden en heb een nieuw scherm gekocht.
Hij is helaas minder goed dan mijn vorige en heeft blijkbaar geen behoefte aan een betere verbinding dan D-SUB… Dus nu is mijn 2e scherm bevorderd tot hoofdbeeldscherm. (En die Philips staat zielig op de kast.)

En dan vandaag, Vandaag hield mijn bakbeest er gewoon mee op. Ik kon inloggen, maar daarna ging het mis. Het beeld werd zwart en bleef zwart. Na van alles te hebben geprobeerd (en mijn tech support weer te hebben gebeld) nam ik uiteindelijk het besluit om hem naar een eerdere stand terug te brengen. Helaas bleken toen al. mijn. programma’s. kapot te zijn. Iets met .dll files…
En toen was ik het zat en gooide ik hem terug naar gisteren. Nu gedraagt hij zich volgens mij weer. (Laat ik dit even aftikken.)

Ik ben echt bang om hem weer aan te zetten… maar goed, zal toch moeten.
En als hij het nu toch weer niet doet, dan gooi ik hem terug naar fabrieksinstelling! Dan ben ik er gewoon klaar mee.

Oja.. heb ik nog getypt? Niet echt aan toe gekomen… wat een wonder.
Morgen?

update:
Het was mijn virusscanner… blijkbaar was windows gevaarlijk ofzo…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.