update!

Tot nu toe heb ik het volgehouden om elke dag twee halfuurtjes te typen, waarbij ik die halfuurtjes wel minstens 1000 woorden moet typen. En, als ik terugkijk op de afgelopen drie dagen, het gaat behoorlijk makkelijk.

Lang leve write or die! (Zie mijn eerdere post.)
Ik schijn gewoon in staat te zijn om met gemak duizend woorden op te pennen in een half uur. Daar ben ik écht blij om, dat mogen jullie best weten. 🙂
Ik kreeg er eerder misschien 500 uit mijn vingers in een halfuur, nooit 1000, gewoon twee keer zo veel. Ik krijg er met gemak 2000 woorden per dag uit. En ter herinnering, dat vond ik reuze lastig tijdens Nano.
Ga ik het nog redden? Zeker, dat weet ik nu zeker. Ik moet nog minder dan 11k typen. Ik zal morgen en overmorgen 4k in totaal kunnen produceren, wat me 7k overlaat voor zaterdag, maar drie en een half uur. Dat moet ik toch kunnen!

Heb ik mijn eerste draft af tegen die tijd?
Dat is nog heel goed mogelijk ook. Ik… Nee, mijn karakter heeft al forse stappten gemaakt richting het uiteindelijke conflict – of liever de oplossing daarvan. Ik ben er niet helemaal van overtuigd dat ik in die 60k het hele verhaal op papier krijg, maar ik heb er wel een goed gevoel over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.