update

Meer dan een halfjaar terug ben ik mijn blog begonnen als dagboek. Ik wilde bijhouden wat ik elke dag deed aan schrijfwerk, welke problemen ik tegenkwam, welke overwinningen ik behaald heb, etc.
Helaas ben ik aan het begin van dit jaar in een schrijfdip gedoken, zo rond februari, zie linkie. Nu ik het idee heb dat ik weer uit die dip kom wordt het dan ook weer eens tijd om het dagboek deel van mijn blog op te pikken.

Bij het verhuizen van mijn blog heb ik de titel ‘dagelijks leven van een aspirant schrijver’ veranderd in ‘een (aspirant) schrijver’, omdat ik me ervan bewust werd dat ik geen dagboek meer aan het bijhouden was en dat ook niet meer van plan was. Na het behalen van een hoge plaats bij Fantastels was de toevoeging van ‘aspirant’ wellicht niet meer nodig, maar ik vond gewoon ‘een schrijver’ een beetje suf staan. Dus dit is de titel van mijn blog gebleven. Ik overweeg om eens na te gaan denken over een nieuwe titel, maar zou op dit moment nog niet weten wat. Waar kan ik ‘aspirant’ door vervangen?

Ik denk nog steeds dat het voor mij niet handig of wenselijk is om elke dag iets te posten. Ik heb nou eenmaal dagen dat er niets beters uitkomt dan: ‘Ik heb niet geschreven vandaag. Wat stom.’ Ik vermoed dat mijn lezers wel zonder die posts kunnen.
Toch wil ik wel weer wat meer van mijn dagelijk leven laten blijken. Zelfs als ik niet geschreven heb, heb ik misschien wel een goede productieve dag gehad en kan ik daar best iets van mededelen. Het leven van een schrijver, aspirant of niet, houdt tenslotte meer in dan enkel schrijfwerk.
Ik, als persoon, ben ook meer als een schrijver en daar wil ik best zo af en toe iets over delen.

Met andere woorden, verwacht wat meer random blogs over mijn leven. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.