weekupdate #2

sneeuw
bron: Unsplash

De tweede week van januari kent (eindelijk) sneeuw.
Deze week heb ik iets meer aan schrijven gedaan, maar het bleef een trage week wat dat betreft. Ik heb wel een hoop gedaan, maar het meeste had meer met studie te maken.
Ik heb met mensen moeten mailen over de voortzetting van mijn stage, ik heb moeten uitvogelen wat ik nog moet doen. Ik heb dingen op een rijtje gezet, de gemeente gebeld over stuffs, een reparatieverzoek ingediend voor mijn kraan. Druk druk druk.
Ik heb zelfs hier en daar tijd vrijgemaakt om te schrijven.

Ik ben nog steeds bezig met het maken van die tijdlijn. Dit is een langdurig project waarbij ik vertraagd word door twee verschillende dingen.

 

  1. ‘heb ik dit geschreven?’
    Dan lees je zo’n stukje waarbij je nekharen overeind gaan staan of je een koude rilling over je rug voelt gaan. Dan moet je even in een hoekje kruipen waar niemand je kan zien voordat je de schaamte zover achter je hebt gelaten en weer aan de slag kunt.
    Het positieve aan deze belevenis is wel dat ik blijkbaar in staat ben deze knullige dingen te herkennen en dat mijn schrijfvaardigheid er dus op vooruit gegaan is de afgelopen tijd.
  2. ‘dit is best cool’
    Dan raak je zo in je verhaal getrokken dat je vergeet dat je een tijdlijn aan het maken bent en je weer een heel hoofdstuk terug moet.
    het positieve hieraan is dat ik blijkbaar erg boeiend schrijf. (Al zeg ik het zelf.)

Kaina, hoofdpersoon van Leren VliegenIk maak vorderingen. Laat ik het daar verder op houden.

Omdat ik er zin in had ben ik begonnen met een tekening van mijn hoofdpersoon, Kaina. Mijn tekenkwaliteiten zijn minder dan mijn schrijfkwaliteiten en echt trots ben ik er niet op, maar ik wilde het toch even laten zien. Ik ga ooit weleens een goed plaatje van haar maken, waarbij ik helemaal opnieuw moet beginnen volgens mij. Mijn hoofdpersoon verdient beter.
Eigenlijk wil ik meer gaan tekenen, maar waar ik die tijd vandaan moet halen? Joost mag het weten.

Blogposts deze week:

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.