weekupdate #17

Laat ik de update van week 17 wel eens in de juiste week doen. Deze week ging… beter. Ik heb echt super veel te doen voor mijn studie en stage, maar ik heb ook nog geschreven. Niet genoeg om mijn maanddoelen te halen, maar daar zal ik het morgen over hebben. Maar ik heb meer gedaan dan daarvoor en dat voelt wel goed.

Met het einde van de maand inzicht begon het tot me door te dringen dat als ik het campnano doel wat ik voor mezelf heb gesteld (10k) nog wil halen dat ik dan moest doorschrijven. Stiekem wist ik wel dat ik het toch niet zou halen, maar het idee dat de enige manier om een verhaal af te krijgen is dat ik het daadwerkelijk moet typen hielp wel. …helpt hopelijk nog steeds.

Maar nee, ik heb het niet afgekregen. Dit kwam niet persé door het feit dat ik de rest van de maand nauwelijks wat gedaan had aan dat verhaal, want de 7k die ik nog nodig had op zaterdag was best in één dag te typen. Dat heb ik weleens eerder gedaan. Maar zaterdag had ik geen tijd om te typen want ik was bij mijn broer aan het verven. Dat maakt typen wat lastiger. Dat wist ik van te voren, dus eigenlijk had ik vrijdag gewoon klaar moeten zijn. Tja… eigenlijk kwam het dus wel doordat ik geen moer had gedaan.

Maar al met al was het een goede week waarin ik best wat heb getypt. Nu nog even bedenken hoe ik mijn planning ga aanpassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.