weekupdate #13

Verhip, het is dinsdag. En nog steeds geen weekupdate! šŸ˜³
In mijn verdediging, ik was zeer moe zondag. Maar daarover later meer.

Week 13 begon op een zondag. Door de extra vrije dag voelt het als de week ervoor, maar voor mijn weekupdates valt het onder week 13.
Ik heb al langer het idee dat ik graag een camera zou willen hebben. Een echte, Ć©Ć©ntje met echte lenzen enzo. Een spiegelreflexcamera. Maar zo’n ding is vrij prijzig en ik wist eigenlijk nog niet helemaal of het mijn ding zou zijn. Ik had het met mijn broertje besproken, die heeft zo’n ding, en hij stelde voor dat het een goed idee zou zijn om er een keer Ć©Ć©n te lenen en die gewoon een tijdje uit te proberen. Dan weet je hoe het voelt en of je er een beetje mee om zou kunnen gaan.
Op paasmaandag heb ik dat gedaan. En nu ben ik helemaal verliefd. Het enige probleem: financiĆ«n. Zelfs als je weet dat het wat voor je is veranderd er niets aan het feit dat ze bestĀ duur zijn. Maar nu weet ik in ieder geval dat ik ervoor ga sparen.

Door de weeks ben ik bezig geweest met het plotten van een kort verhaal.
Kan er nog steeds niet veel over zeggen, helaas.

Zaterdag was de uitreiking van de Harland Awards. Ik heb weer allemaal mensen gesproken en ook nieuwe mensen ontmoet. Super gezellig.

Blogpost deze week:
  • Met het ingaan van de nieuwe maand heb ik weer een maandplanning online gegooid.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.