weekupdate #20

Weer is er een week voorbij. Deze week ben ik bezig gewest met het omzetten van geschreven opmerkingen -op de uitdraai van mijn korte verhaal- naar digitale opmerkingen -in de file.

Ja, ik weet dat ik weer te laat ben. Dat had te maken met een mengeling van dingen. Nummer één, ik was zondagavond niet thuis. Ik was met mijn broer naar de Ikea gegaan en dat duurde wat langer dan gepland, dus heb ik bij mijn moeder overnacht. Maandag en dinsdag… uh ik was het stiekem gewoon vergeten.

De opmerkingen in file zetten is toch iets meer werk dan ik dacht. Ik heb best veel woorden in het verhaal zitten en er moet nog best een hoop aan gebeuren.

Op bloggebied ben ik vorige week iets actiever geworden. Ik heb een nieuwe blogpost gemaakt, zie beneden, en heb me voorgenomen om een serie blogposts te doen over de zogenaamde ‘schrijfgeboden’. Schrijfregels die soms bijna als gebod worden gepresenteerd. Dit betreft schrijfregels die hier en daar wat nuance kunnen gebruiken, maar ook misschien schrijfregels die je altijd moet volgen (als die bestaan).

blogpost deze week:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.