Weekupdate #21

Weer een late weekupdate, maar dit keer heb ik een excuus. Mensen die mij op twitter volgen hebben misschien gezien waarom. Ik ben de afgelopen tijd heel druk geweest met mijn scriptie, die ik gisteravond heb ingeleverd. Ik heb de conceptversie ingeleverd, maar toch… O.o Ik stuiter. Dit betekent helaas niet dat ik nu opeens rustig aan kan doen. Ik wil over uiterlijk twee maanden klaar zijn met alles en dat levert me echt nog wel de nodige stress op. Twee maanden (en dan bedoel ik eigenlijk ruim één maand) is eigenlijk vet weinig.

Ik ben vorige week wel even aan schrijven toegekomen. Ik heb mijn opmerkingen voor dat korte verhaal in de file gezet en nu moet het even sudderen voordat ik eraan kan gaan werken.
Daarna ben ik weer begonnen met het editen van Leren Vliegen,  iets wat ik al te lang had laten liggen en waar ik toch echt wel eens wat aan mag gaan doen. Of dat gaat lukken voordat mijn studie af is is uiteraard de vraag. Mijn prioriteit ligt even niet op schrijfwerk. Als ik mijn studie af heb kan ik lekker gaan schrijven. Looking forward to it.
Dat wil niet zeggen dat ik helemaal niets ga doen, ik vind schrijven tenslotte ontspannend en ontspanning heb ik nog wel nodig om de komende tijd door te komen.

Iets anders waar ik nu aan werk is mijn site. Ik vind het nogal chaotisch geworden. Blogposts die er toe doen, met schrijftips enzo, verdwalen een beetje onder blogposts die eigenlijk (stiekem) niet zo super boeiend zijn. Verwacht dus aanpassingen in mijn blog.
Ik ga tags en categorieën structureren, mogelijk een nieuw thema (en/of menustructuur). Ik ga ouwe posts die nu niets meer toevoegen waarschijnlijk verwijderen en andere posts verbeteren.
Dit zal geen snel proces zijn, want zoveel tijd heb ik helemaal niet. Maar zoetjes aan gaan er dingen veranderen. Just so you know.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.