weekupdate #22

Zo, tijd voor een weekupdate, voordat ik ga slapen en de nieuwe week tegemoet ga. Ik heb redelijk wat geschreven, maar niet veel verder gekomen. Hoe dan kan?

Mijn computer heeft problemen met zijn werkgeheugen. Het is geen groot probleem, maar zo eens in de zoveel tijd doet ie een blue screen of death, wat mij een tikkeltje nerveus maakt. Met het einde van mijn studie zo dichbij kan ik er even niet bijhebben dat het kreng het begeeft. Natuurlijk is alles veilig, maar ik heb het bakbeest nodig. Kleintje is, met alle liefde, niet voldoende.
Ik mag van mezelf nu dus niet meer gamen totdat mijn studie af is. Dan heb je plotseling een hoop ‘vrije’ tijd over. Ik zeg dit met enige reservering, want het is niet zo simpel als dat gamen me van werk afhoudt. Oorzaak/ gevolg relaties enzo.
Maar afgelopen week werkte dat wel zo.
Het grootste deel van de ‘vrijgekomen’ tijd ging naar mijn studie, maar ik heb ook een hoop gelezen én een hoop geschreven.

‘Geschreven?’ Maar, Likaiar, je ging toch editen?
Ja, maar er moest nog wel het één en ander toegevoegd worden. *kuch* moet nog steeds. Dus ja, ik heb een hoop geschreven. Ik heb een hoop veranderd, ik heb een hoop geschoven. En ik ben uiteindelijk één hoofdstuk verder gekomen. Er zit nog veel werk in dat project.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.