weekupdate #28

Een week voorbij. Het is nog zondag en het leek me weer eens leuk om een weekupdate te posten in dezelfde week . (In tegenstelling tot 3 weken later…)
Ik kan nu ook weer met goed fatsoen een weekupdate doen, gezien ik van de week daadwerkelijk heb geschreven.

Het was lastig om na een lange periode van niet schrijven weer naar de digitale pen te grijpen. Dat is misschien wel de belangrijkste les die ik de afgelopen week heb geleerd. Ik heb te lang niet geschreven. En ik miste het. Dat is goed nieuws.
Het tweede wat ik merkte was dat er blijkbaar een soort schrijfspier bestaat die, als je hem niet gebruikt, net als andere spieren minder krachtig wordt. Ik heb het niet eens over de kwaliteit die er op mijn scherm staat, maar over de hoeveelheid woorden die er uit mijn vingers komen. (De kwaliteit zal ik na afloop wel beoordelen, de internet editor moet bij mij uit tijdens de eerste draft.) Dus hoewel ik meer geschreven heb dan de maand ervoor bij elkaar is het nog niet heel veel. De flow zit er echter weer in, dus dat komt vanzelf weer.

Ik heb bewust gekozen om eerst een kort verhaal uit te typen voordat ik weer aan Leren Vliegen ga werken, dit omdat ik weer eerst in die flow wil geraken voordat ik het grote project weer aanpak. Als dit korte verhaal af is staat Leren Vliegen weer op nummer één.

Blogposts deze week:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.