weekupdate #4

Deze week was op bloggebied nogal traag. Ik ben met een blogpost bezig, maar het kreng stribbelt tegen. Er zijn dus sinds de vorige weekupdate geen nieuwe blogposts  gekomen.
Ik ga er echter vanuit dat ik het kreng onder de duim krijg zodat het volgende week online kan.

Ik was weer op mijn stageschool, waar ik één dag heel druk was met een toets nakijken en één dag wat minder druk was met het surveilleren van iets. De stage op die school is nu, zo goed als, afgerond. Een nieuwe stage heb ik nog niet dus ik heb weer wat meer rust om mijn studietaken te doen. Ik hoop echter wel dat ik snel een nieuwe stage krijg, want ik wil mijn opleiding wel graag afronden.
Dit resulteert waarschijnlijk in meer rust om ook hier en daar wat aan schrijven te doen, dus dat is goed nieuws voor mijn schrijven.

Deze week was op bloggebied misschien een tikkeltje saai, maar ik heb wel een hoop schrijfgerelateerde dingen gedaan.
Ik ben begonnen met het aanpassen van de tijdlijn voor Leren Vliegen. Ik heb mijn aanvankelijk opmerkingen erbij gepend en ben nu bezig met het verwerken van de aandachtspunten. Dit laatste is een lijst met alles wat me is opgevallen tijdens het lezen, een lijst met allerlei dingen die verwerkt of veranderd moeten. Ik loop dus al een stukje voor op wat ik af moet hebben.

Deze week is ook de kaartverkoop van het Gala van het Fantastische boek open gegaan. Er is maar een beperkt aantal kaartjes, dus ik heb er snel ééntje gehaald.
Korte samenvatting: Het gala is een evenement georganiseerd door de stichting ter bevordering van het fantastische genre en wordt onder andere gebruikt om de uitslag van de Harland Awards bekend te maken. De Harland Awards, op hun beurt, is een wedstrijd voor korte verhalen en voor fantasy romans van het vorige jaar.

Dat was mijn week 4. Hebben jullie nog interessante dingen meegemaakt?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.