weekupdate #8

Afgelopen week was het voorjaarsvakantie. Dat betekende misschien dat ik geen stage liep, maar het betekende helaas niet dat ik dus meer tijd had om te schrijven.

Ten eerste komt de studie in de weg. Het is iets wat me in mijn schrijven tegenhoudt, maar het moet gewoon gebeuren.
Een ander probleem is dat ik van de week ziek ben geweest. Eén of ander stom griepje/verkoudheidje heeft mij aangedaan. Dan komt er ook niet zoveel van schrijven terecht.

Ten derde, en deze reden is iets belangrijker dan de vorige twee en krijgt dus zijn eigen alinea, ik loop een beetje vast.
Herschrijven en redigeren is naar werk. Het is onoverzichtelijk en kan alle kanten op. Wanneer ga je een scene herschrijven en wanneer pas je hem aan? Zitten er grote gaten in je boek? Waarom en hoe ga je dat oplossen? Dat is een onoverzichtelijke taak en daar heb ik als autist wat moeite mee. Ik heb mijn maandplanning dan ook niet af, maar ik denk ook dat ik de volgorde van dingen wat ga omgooien. Daar zal ik morgen dan wat meer over vertellen bij mijn maandplanningsoverzichtje. (Wat een woord…)

Wat ik deze week gedaan heb, ondanks bovenstaande problemen?
Ik heb een beetje aan beschrijvingen gedaan en de tijdlijn uitgewerkt.

Ik heb ook een goodreads account aangemaakt als Likaiar. Ik had er al één onder mijn echte naam en die blijf ik ook gebruiken om mijn leesvoer bij te houden. Maar ik kan goodreads nu ook gebruiken als auteur. Neem een kijkje op mijn pagina en voel je vrij om me te volgen of vragen te stellen.

Blogpost deze week:
  • Een post over hoe mijn schrijversleven veranderd is sinds publicatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.